Inici
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

NOU CURS per a propietaris novells

NOU CURS per a propietaris novells

Com diu el refrany "UN (bon) COMENÇAMENT ÉS LA MEITAT DEL TOT". Veniu a les nostres classes i podreu preparar-vos per començar a ser uns bons propietaris, fins i tot abans de tenir gos! De vegades a l'hora d'adoptar o comprar un gos per a què esdevingui un nou membre de la família, els propietaris ho fan des del desconeixement del què implica la tria de raça i sense saber què necessita realment un gos per a sentir-se bé física i psicològicament. És per això que, abans de tenir gos, podeu assistir a les nostres classes d'ensinistrament, amb teoria i pràctica, per aprendre maneig del gos i com relacionar-nos-hi per evitar futurs problemes. I us podem ajudar a decidir quin és tipus de gos que s'adaptarà millor a les vostres necessitats.

NADAL 2019 i REIS 2020

NADAL 2019 i REIS 2020

Per aquestes festes, regala vals d'ensinistrament! Vols fer un regal útil i original? Regala tota una experiència! Regala a un propietari un val per ensinistrar el seu gos a l’Escola Canina Cave Canem!

PINZELLADES D'ENSINISTRAMENT - TARDOR 2019

PINZELLADES D'ENSINISTRAMENT - TARDOR 2019

La setmana passada ens va visitar un grup de P5 de l'Escola Poble-Sec de Barcelona que estan fent un projecte sobre els gossos. Van venir a participar de la nostra activitat: "Els gossos ens parlen, t'ajudem a entendre'ls". Esperem haver pogut transmetre als infants el nostre punt de vista i una mica de la nostra filosofia pel que fa al món del gos.

AGOST 2019: AQUÍ ESTEM !!!

AGOST 2019:  AQUÍ ESTEM !!!

Tot i que és estiu, a l'Escola Canina Cave Canem, no marxem de vacances. Continuem amb les classes d'obediència i socialització canina i entrenant diferents disciplines, com ara el pastoreig! Cliqueu aquí per veure els horaris. I veniu a veure'ns, sense compromís, si esteu interessats en fer classes d'ensinistrament amb el vostre gos i/o voleu treballar alguna disciplina en concret.

FEU UNA ULLADA AL NOSTRE NOU "FLYER"!

FEU UNA ULLADA AL NOSTRE NOU "FLYER"!

Tenim nou flyer! ? Cliqueu per veure'l tot complert. I, si esteu pensant en fer classes d'ensinistrament, veniu a veure'ns, sense compromís, a les nostres instal·lacions de l'Escola Canina Cave Canem. Estem a Sant Martí de Tous, Barcelona. Podreu veure com són les classes d'obediència, com treballen altres propietaris - novells i més veterans - amb el/s seu/s gos/sos i podreu captar una mica la nostra filosofia i la nostra manera d'entendre el món del gos. 

Una excursió més al sac!!!

Una excursió més al sac!!!

PEUS FREDS (i molls)... ...COR CALENT!Bona sortida la d'avui! És xulo veure que les bicis, la gent i els altres gossos que se'ns creuen pel camí, els cotxes, els sorolls d'escopeta, etc. no són un problema, tot i que sempre s'ha d'anar en compte.

residencia canina ca

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

cavecanem
facebook
Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.
Més informació Accepto