Escola Canina a Barcelona
A Cave Canem, escola canina a Igualada, Barcelona, treballem perquè la convivència amb el teu gos sigui el més satisfactòria possible. Un bon treball d’educació del gos i un bon comportament caní s’aconsegueix combinant la motivació del gos a l’ensinistrament i l’aprenentatge del propietari del gos.

Ensinistrament caní

L’ensinistrament del gos i l’educació canina serveixen per fixar unes bases perquè la convivència amb el gos sigui el més satisfactòria possible. L’ensinistrament caní és una eina que et permetrà aconseguir que el teu gos sigui més sociable amb la realitat que l’envolta, sempre fomentant el reforç positiu i el benestar de l’animal. L'ensinistrament caní no és res més que ensenyar i acostumar un gos que es comporti de forma correcta en qualsevol entorn.


Cursos d’ensinistrament de gossos

El treball d’ensinistrament caní es realitza mitjançant cursos d’ensinistrament en grup o bé cursos d’ensinistrament individual en funció de les necessitats i les problemàtiques de cada cas.


Classes d
’ensinistrament en grup

Els cursos d'ensinistrament en grup consisteixen en reunir gossos amb diferents problemàtiques i diferents nivells d'ensinistrament i realitzar exercicis d'obediència canina com ara seguiment, assegut, quiet, terra, refús d'àpats, fer que el gos torni quan el deixem lliure, etc. tot augmentant progressivament la dificultat dels exercicis.

Classes d’ensinistrament individuals

Els cursos d’ensinistrament individuals estan destinats a gossos que tenen una problemàtica especial com ara pors, agressivitat, etc. o a propietaris que desitgin un treball més exclusiu o individual amb el seu gos.

Classes d’ensinistrament intensiu

L'ensinistrament intensiu consisteix en quedar-nos el gos al nostre centre durant un període de temps determinat, que acostumen a ser entre tres i quatre setmanes.per tal d'obtenir resultats d'una manera més ràpida, ja que el tracte dispensat al gos i la seva correcta manipulació durant aquest temps permet l'acceleració de l'ensinistrament i la millora ràpida de conductes anòmales canines: Agressivitat, pors, vocalitzacions excessives, etc. Cal puntualitzar que en l’ensinistrament intensiu, el gos sempre estarà a càrrec de l’ensinistrador.

A Cave Canem, escola canina (Igualada, Barcelona) el que volem aconseguir és que el propietari obtingui el control del seu gos per a poder realitzar el màxim d'activitats amb el gos i gaudir d'una vida familiar idònia.residencia canina ca

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.
Més informació Accepto