Nosaltres

  L’Escola Canina CAVE CANEM va ser fundada l’any 1998 per Jordi Castells i Berzosa, instructor de gossos d’utilitat titulat per la Generalitat de Catalunya, núm. d’instructor 60/459. Ell és el director i l’ensinistrador de l’escola.


     La nostra vida gira al voltant dels gossos i dels animals en general. Treballem de dilluns a diumenge, i 365 dies a l'any, per tal de millorar les nostres instal·lacions i fer que tots els nostres gossos i animals (cavalls, ovelles, gallines, etc.) estiguin en un perfecte estat físic i psicològic. Som amants de la natura i de l'esport també i ens agrada molt fer activitats amb els propietaris i els gossos que vénen a la nostra escola canina a fer ensinistrament; és per aquest motiu que organitzem mensualment excursions i sortides pel bosc, a la muntanya, al riu, etc.


     Pel que fa a l'ensinistrament, abans de començar les classes, es duu a terme una entrevista entre l’ensinistrador, els propietaris i el gos, d'aquesta manera el professional pot realitzar un diagnòstic de la problemàtica associada a l’animal, si és que n'hi ha alguna, o pot conèixer les necessitats que tenen els propietaris i el tipus de treball que volen realitzar amb el seu gos, així com els objectius que es pretenen assolir. A partir d’aquí, l’ensinistrador dissenya un pla de treball personalitzat.

     Per treballar amb els gossos és necessària la presència i la implicació del propietari, ja que és ell qui ha d’aprendre a relacionar-se amb el seu gos de manera correcta. Per aconseguir-ho, el treball amb els gossos es realitza a través de classes en grup o individuals, en funció de les necessitats i les problemàtiques de cada cas.


View the embedded image gallery online at:
https://www.cavecanem.cat/ca/nosaltres#sigProId18c2d0be32


 

residencia canina ca

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.
Més informació Accepto