Residència Canina a Igualada, Barcelona
La nostra residència canina està ubicada al municipi de Sant Martí de Tous, prop d’Igualada, a la província de Barcelona. Disposa d'àmplies zones d'esbarjo i passeig per al gaudi dels gossos que s'allotgen a la residència.

Aquest espai natural aporta als nostres gossos una nova experiència i noves sensacions a les quals, en moltes ocasions, no estan acostumats quan viuen a la ciutat. El tracte i l’atenció rebuts en tot moment pel seu cuidador (educador caní i ensinistrador professional), i els passejos diaris, individuals o en grup, els genera un estat de gaudi, benestar i comoditat.Residència Canina Cave Canem

A Cave Canem portem més de vint anys d'experiència dedicats exclusivament al món del gos. Oferim una atenció professional i personalitzada per a què el teu gos es senti com a casa.

A la Residència Canina Cave Canem disposem de més de 3 hectàrees, envoltades de natura per passejar els gossos. Les instal·lacions en un terreny rural els dona als gossos l’oportunitat de gaudir plenament de la natura en un entorn molt tranquil, lliure de contaminació acústica, és a dir, sense sorolls ni sons estridents (ideal per deixar-los en festes especials com ara Sant Joan, cap d’any, festes majors, etc.), i lliure de contaminació atmosfèrica.Instal·lacions de la Residència Canina

Ens trobem immersos en plena natura, amb àmplies zones d'esbarjo i passeig amb un espai totalment adaptat per satisfer les necessitats del seu gos.

A la nostra Residència Canina disposem d'espais i gàbies molt àmplies, individuals i assolellades, amb bona ventilació, sense humitats, que consten d'una zona interior i una altra d’exterior.

Les estances de la Residència disposen d'aïllament tèrmic contra el fred i la calor, i per descomptat, neteja i desinfecció diàries.

A Cave Canem gaudim dels gossos, perquè són la nostra passió. Ens encantarà conèixer i cuidar del seu gos a la nostra Residència sempre que ho desitgi!

residencia canina ca

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.
Més informació Accepto