Inici
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

AGOST 2019: AQUÍ ESTEM !!!

AGOST 2019:  AQUÍ ESTEM !!!

Tot i que és estiu, a l'Escola Canina Cave Canem, no marxem de vacances. Continuem amb les classes d'obediència i socialització canina i entrenant diferents disciplines, com ara el pastoreig! Cliqueu aquí per veure els horaris. I veniu a veure'ns, sense compromís, si esteu interessats en fer classes d'ensinistrament amb el vostre gos i/o voleu treballar alguna disciplina en concret.

FEU UNA ULLADA AL NOSTRE NOU "FLYER"!

FEU UNA ULLADA AL NOSTRE NOU "FLYER"!

Tenim nou flyer! 😊 Cliqueu per veure'l tot complert. I, si esteu pensant en fer classes d'ensinistrament, veniu a veure'ns, sense compromís, a les nostres instal·lacions de l'Escola Canina Cave Canem. Estem a Sant Martí de Tous, Barcelona. Podreu veure com són les classes d'obediència, com treballen altres propietaris - novells i més veterans - amb el/s seu/s gos/sos i podreu captar una mica la nostra filosofia i la nostra manera d'entendre el món del gos. 

Una excursió més al sac!!!

Una excursió més al sac!!!

PEUS FREDS (i molls)... ...COR CALENT!Bona sortida la d'avui! És xulo veure que les bicis, la gent i els altres gossos que se'ns creuen pel camí, els cotxes, els sorolls d'escopeta, etc. no són un problema, tot i que sempre s'ha d'anar en compte.

PROPER SEMINARI DE PASTOREIG: 2 i 3 de març de 2019

PROPER SEMINARI DE PASTOREIG: 2 i 3 de març de 2019

El proper 2 i 3 de març de 2019 tindrà lloc un seminari de pastoreig impartit per Asier Monasterio a les nostres instal•lacions de l'Escola Canina Cave Canem. No cal massa presentació; Asier Monasterio participa en la disciplina del pastoreig esportiu a nivell europeu i el podem veure habitualment als podis.Una bona ocasió per conèixer i aprendre del seu pastoreig i de la seva manera de treballar.

SEMINARI DE PASTOREIG AMB ANDER GARDEAZABAL - DESEMBRE 2018

SEMINARI DE PASTOREIG AMB ANDER GARDEAZABAL - DESEMBRE 2018

El passat cap de setmana 15 i 16 de desembre vam rebre de la mà d'Ander Gardeazabal Llonal, un clínic sobre pastoreig, tant a nivell esportiu com de gossos que treballen en ramat. Vam poder veure el treball de 10 gossos de diferents propietaris, diferents nivells, diferents edats i amb diferents necessitats i/o objectius.

NOVA EQUIPACIÓ !!!

NOVA EQUIPACIÓ !!!

Tenim a la vostra disposició jaquetes de CVCNM d'SKYRUN. Ahir la vam poder provar durant el concurs d'obediència i de veritat que escalfa molt. No passareu pas fred aquest hivern! I no s'hi enganxen els pèls de gos. 😎😎

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

Canal YouTube

Propers esdeveniments

cavecanem
facebook