Notícies
Estem molt contents de poder-vos anunciar ja el lloc i les dates de la primera exposició fotogràfica fruit del concurs de fotografia que va tenir lloc a l'Escola Canina Cave Canem el passat 9 d'abril. Serà del 8 al 18 de juny a la Sala Camil Riba, dels Amics de Tous, a Sant Martí de Tous. Carrer Escoles, 15. 

El primer cap de setmana de juny tindrà lloc a l'Escola Canina Cave Canem un seminari d'iniciació a l'Obediència Classe Internacional, per a tots aquells propietaris que vulguin conèixer aquesta disciplina canina.

Consulteu aquí les bases del nostre concurs de fotografia que tindrà lloc a la nostra escola canina el diumenge 9 d'abril de 2017.

Treballeu amb el vostre gos, feu-lo pensar i aconseguireu el seu benestar i també el vostre i el de tota la família!

- Obediència, socialització de cadells i vigilància.
- Correcció de mals hàbits.
- Treballs esportius: pastoreig, rastreig, defensa, etc.
- Excursions i sortides amb gossos.
- Seminaris i monogràfics.
- Classes individuals o en grup.

14 i 15 de gener de 2017.

A l’Escola Canina Cave Canem organitzem el 4t seminari de pastoreig a càrrec d’Oscar Murguia, ensinistrador caní reconegut pel govern Basc (AR/24) i amb 15 anys d’experiència en el món del pastoreig. El seminari serà majoritàriament pràctic, però també es dedicarà un temps a la teoria: a parlar dels border collies i del gos de pastor en general.

Seminari sobre pors, inseguretats, agressiviat (vers altres gossos, persones, bicicletes o altres vehicles, etc.) i altres conductes indesitjables (descontrol en les sortides, vocalitzacions excessives, mals hàbits, etc.) 

Impartit per Jordi Castells, instructor de gossos d’utilitat, titulat per la Generalitat de Catalunya núm. 60-459, director i ensinistrador de l'escola, amb 18 anys d’experiència dedicats exclusivament al món del gos.

Vols fer un regal útil i original? Regala tota una experiència: un val a un propietari per ensinistrar el seu gos a l’Escola Canina Cave Canem!

Tenim a la vostra disposició VALS REGAL, per un mes (o dos, o tres…) de classes d’obediència. Vosaltres trieu la durada! Veniu a les nostres instal•lacions a buscar el val o us el portem a casa!Diumenge passat vam sortir des de l'Escola Canina Cave Canem cap a la Creu de Ferro, 9 km d'excursió amb els nostres gossos, família i amics. Ressaltem el bon control dels gossos per part dels propietaris (aquestes sortides són una bona manera de posar en pràctica les classes d'ensinistrament en una situació real i complicada amb molts gossos i estímuls diferents). També ressaltem la bona companyia, el bonic paisatge, i l'olor de bosc i de terra mullada. Nosaltres ens ho vam passar 'pipa' i ja estem pensant en la propera sortida amb gossos i propietaris. Moltes gràcies a tots els que heu vingut, i els que no heu pogut, us esperem a tots a la propera!

Vuit gossos de mida petita, amb temperaments diversos, i en diferents fases del seu ensinistrament, però tots ells executant una ordre que se'ls demana i pendents del conductor. Un gos ha de saber el què ha de fer en tot moment. No són més "feliços" quan estan nerviosos, sobreexitats o incontrolats.
Bona feina la dels seus propietaris i a seguir treballant!!!

El diumenge vam fer una sortida al riu. Va ser una gran experiència tant per als gossos de l'Escola Canina Cave Canem, com per als propietaris. Vam gaudir d'un paisatge espectacular, vam fer exercici tot remuntant el riu, vam riure, i també va servir per fer un bon entrenament de socialització amb els gossos, de tonificació i de superació de la por a l'aigua d'alguns. Diversió més una bona sessió d'ensinistrament!!!

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

Canal YouTube

Propers esdeveniments

facebook