Notícies
Ander Gardeazabal ens ha ofert el seu pastoreig a CVCNM, una nova manera de fer i d'estar, nous execicis, moviments diferents....molt contents!!

22/03/2018 Comença la primavera i nosaltres continuem amb les classes d'ensinistrament (obediència, socialització de cadells, iniciació al pastoreig esportiu, i MOLT més!!!). Veniu a veure les classes d'ensinistrament i pregunteu sense compromís!

(Fotografia de Joan Rabell Carulla)

11/03/2018

Diumenge a les 10h vam començar les classes d'obediència i maneig del gos. En acabar, vam sortir de CVCNM per anar a la mil•lenària alzina de Cal Gol, al mateix municipi de Sant Martí de Tous. En aquestes passejades aprofitem diferents circumstàncies per polir exercicis i aclarir dubtes.
Esperem que en gaudíssiu tant com ho vam fer nosaltres!!

Estem molt contents de poder-vos anunciar ja el lloc i les dates de la primera exposició fotogràfica fruit del concurs de fotografia que va tenir lloc a l'Escola Canina Cave Canem el passat 9 d'abril. Serà del 8 al 18 de juny a la Sala Camil Riba, dels Amics de Tous, a Sant Martí de Tous. Carrer Escoles, 15. 

El primer cap de setmana de juny tindrà lloc a l'Escola Canina Cave Canem un seminari d'iniciació a l'Obediència Classe Internacional, per a tots aquells propietaris que vulguin conèixer aquesta disciplina canina.

Treballeu amb el vostre gos, feu-lo pensar i aconseguireu el seu benestar i també el vostre i el de tota la família!

- Obediència, socialització de cadells i vigilància.
- Correcció de mals hàbits.
- Treballs esportius: pastoreig, rastreig, defensa, etc.
- Excursions i sortides amb gossos.
- Seminaris i monogràfics.
- Classes individuals o en grup.

14 i 15 de gener de 2017.

A l’Escola Canina Cave Canem organitzem el 4t seminari de pastoreig a càrrec d’Oscar Murguia, ensinistrador caní reconegut pel govern Basc (AR/24) i amb 15 anys d’experiència en el món del pastoreig. El seminari serà majoritàriament pràctic, però també es dedicarà un temps a la teoria: a parlar dels border collies i del gos de pastor en general.

Seminari sobre pors, inseguretats, agressiviat (vers altres gossos, persones, bicicletes o altres vehicles, etc.) i altres conductes indesitjables (descontrol en les sortides, vocalitzacions excessives, mals hàbits, etc.) 

Impartit per Jordi Castells, instructor de gossos d’utilitat, titulat per la Generalitat de Catalunya núm. 60-459, director i ensinistrador de l'escola, amb 18 anys d’experiència dedicats exclusivament al món del gos.

Vols fer un regal útil i original? Regala tota una experiència: un val a un propietari per ensinistrar el seu gos a l’Escola Canina Cave Canem!

Tenim a la vostra disposició VALS REGAL, per un mes (o dos, o tres…) de classes d’obediència. Vosaltres trieu la durada! Veniu a les nostres instal•lacions a buscar el val o us el portem a casa!Diumenge passat vam sortir des de l'Escola Canina Cave Canem cap a la Creu de Ferro, 9 km d'excursió amb els nostres gossos, família i amics. Ressaltem el bon control dels gossos per part dels propietaris (aquestes sortides són una bona manera de posar en pràctica les classes d'ensinistrament en una situació real i complicada amb molts gossos i estímuls diferents). També ressaltem la bona companyia, el bonic paisatge, i l'olor de bosc i de terra mullada. Nosaltres ens ho vam passar 'pipa' i ja estem pensant en la propera sortida amb gossos i propietaris. Moltes gràcies a tots els que heu vingut, i els que no heu pogut, us esperem a tots a la propera!

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

Canal YouTube

Propers esdeveniments

facebook