Notícies
Consulteu aquí les bases del nostre concurs de fotografia que tindrà lloc a la nostra escola canina el diumenge 9 d'abril de 2017.


Cartell concurs fotografiaBASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA – ESCOLA CANINA CAVE CANEM


1.    El concurs de fotografia que organitza l’Escola Canina Cave Canem és obert a la participació de qualsevol persona, aficionada o professional.

2.    Heu de llegir les regles, els termes i les condicions abans d’inscriure-us al concurs. El fet de prendre part en aquest concurs significa l’acceptació total d’aquestes bases.

3.    Els participants han de ser majors d’edat.

4.    La participació al concurs és gratuïta.

5.    El període d’inscripció comença el dissabte 4 de març de 2017 a les 9h i finalitzarà el dijous 6 d’abril de 2017, a les 21h, o en el moment que s’arribi a un màxim de 20 participants. S'ha de fer a través del correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., especificant la voluntat d'inscriure-us al concurs, el vostre nom i cognoms, telèfon, núm. de DNI, data de naixement, professió i població. Rebreu un missatge de confirmació en menys de 48 hores.

6.    La finalitat del concurs és donar a conèixer diferents treballs d’ensinistrament a través de l’art de la fotografia i promoure la cultura canina i la tinença responsable del gos com a animal de companyia i/o de treball.

7.    El concurs tindrà lloc el diumenge 9 d’abril, de 10h a 12h, a l’Escola Canina Cave Canem, una finca a l’aire lliure i envoltada de natura. Els participants han de presentar-se a l’Escola Canina Cave Canem mitja hora abans del començament del concurs, a les 9:30h.

8.    Els fotògrafs participants disposaran d’un mínim de ½ hora i màxim de 2 hores per a fer fotografies dins de la finca de l’Escola Canina Cave Canem.

9.    El concurs tindrà lloc mentre els alumnes de l’escola fan classe d’ensinistrament i de pastoreig esportiu i s’organitzarà en 2 categories: TREBALL PROPIETARI-GOS i PASTOREIG ESPORTIU.

10.  Tots els participants es comprometen a respectar les persones, els animals i l’entorn.

11.  Els concursants poden venir acompanyats per amics i/o familiars sempre que aquests es mantinguin a la zona d’espectadors i no alterin el correcte desenvolupament del concurs.

12.  En la valoració de les imatges, els membres del jurat tindran en compte els criteris següents: la qualitat de la fotografia, l’originalitat de la fotografia, la capacitat de l’autor de plasmar i reflectir el vincle i la complicitat entre els propietaris i els seus gossos i en l’entorn.

13.  Cada participant podrà presentar fins a un màxim de tres fotografies per categoria, en color o en blanc i negre, sense retocs o muntatges ni cap mena de suport i podrà rebre, com a màxim, un premi per fotografia.

14.  El format de les fotografies impreses en paper fotogràfic haurà de ser d’unes dimensions mínimes de 20 X 30 cm. i màximes de 30 X 45 cm

15.  Cada fotografia haurà d’anar dins d’un sobre i s’haurà d’identificar amb un títol, la categoria per la qual s’opta i un pseudònim. Juntament amb el sobre de la fotografia, cada participant haurà d’entregar també un sobre tancat, a l’exterior del qual hi figurarà el seu pseudònim per a totes les fotografies que presenti i a dins un paper on hi constarà el nom i cognoms, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic de l’autor.

16.  Paral·lelament tots els participants també hauran d’enviar totes les fotografies que presenten al concurs en format digital a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., abans de la data límit establerta (el 13 d’abril de 2017). Les fotografies hauran d’estar en format JPG.

17.  Les fotografies en paper s’hauran de fer arribar en mà el dijous 13 d’abril de 2017 de 10h a 12h del matí o de 16h a 19h de la tarda a l’Escola Canina Cave Canem.

18.  Totes les obres presentades (no premiades, premiades i/o finalistes) podran ser exposades, reproduïdes en cartells, a través de la pàgina web o de la pàgina de facebook de l’Escola Canina Cave Canem o en qualsevol altre suport, sempre citant l’autor. L’organització també podrà disposar de les obres presentades amb la finalitat de divulgar el concurs i l’escola canina.

19.  Els participants han de declarar-se autors de les obres. En cas contrari, ells són els responsables directes dels danys i perjudicis que es puguin derivar per reclamacions dels autors originals. Els drets d’autor de les fotografies premiades seguiran essent del fotògraf.

20.  És imprescindible l’assistència de les persones premiades al lliurament dels premis. Aquestes persones podran designar algú en nom seu. En cas de no poder assistir, els guanyadors renuncien al premi i no existeix en el seu lloc cap indemnització.

21.  Els guanyadors seran notificats via correu electrònic i/o telèfon, i a la nostra pàgina web el dia 24 d’abril de 2017. En cas de no tenir les dades o no poder contactar amb els guanyadors, el premi quedarà desert.

22.  L’entrega de premis es realitzarà el dissabte 29 d’abril de 2017 a les 12:30h a l’Escola Canina Cave Canem.

23.  El jurat estarà format pels següents membres: Xavier Planell, Helen Stephenson i Lluís Pérez, tots tres fotògrafs habituals de les sortides i activitats de l’Escola Canina Cave Canem. La decisió del jurat serà inapel·lable.

24.  La dotació dels premis de fotografia és la següent: s’atorgarà un únic primer premi per categoria i dos accèssits, també per categoria.

 

TREBALL PROPIETARI-GOS:

Un 1r premi de 200 euros en metàl·lic.

Dos accèssits de 50 euros cadascun, en metàl·lic.

 

PASTOREIG ESPORTIU:

Un 1r premi de 200 euros en metàl·lic.

Dos accèssits de 50 euros cadascun, en metàl·lic.

 

A aquests premis hi optaran totes les fotografies presentades que compleixin els requisits de les bases.

25.  L’organització es reserva el dret, segons el seu criteri, de cancel·lar, acabar, modificar o suspendre el concurs de fotografia i de modificar aquestes bases i afegir noves regles, termes o condicions si ho exigís una causa justificada. De la mateixa manera, l’organització es reserva el dret d’admissió al concurs i a la finca de l’Escola Canina Cave Canem.

Per a qualsevol dubte referent a les bases o al concurs, contacteu amb la comissió organitzadora del concurs a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon al 679 85 30 09.

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

Canal YouTube

Propers esdeveniments

facebook