Notícies
Des de l’Escola Canina Cave Canem organitzem un seminari de pastoreig a càrrec d’Oscar Murguia, ensinistrador caní reconegut pel govern Basc (AR/24) i amb 15 anys d’experiència en el món del pastoreig.El seminari serà majoritàriament pràctic, però també es dedicarà un temps a la teoria: a parlar dels border collies i del gos de pastor en general. L’objectiu del seminari és progressar en la disciplina del pastoreig, indistintament del coneixement inicial dels assistents, i adquirir més coneixements sobre l’instint i la manera de pensar del gos pastor. Els assistents veuran casos de diferents naturaleses i tindran l’oportunitat de veure a gossos d’Oscar Murguia en diferents etapes del treball i també als gossos dels altres assistents.

El número màxim de seminaristes amb gos serà de 10, per a disposar del temps i la qualitat necessaris. El número d’oients sense gos serà lliure.

SOBRE OSCAR MURGUIA: www.murguiabordercollie.com

LLOC: Escola Canina CAVE CANEM. Camí de l’Aubareda, S/N. Sant Martí de Tous (08712). Podeu trobar la ubicació a www.cavecanem.cat

Pastoreig novembre 2017

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

Canal YouTube

Propers esdeveniments

facebook