Esdeveniments
Diumenge 17 de novembre de 2019Un nou concurs d'obediència canina a l'Escola Canina Cave Canem on els participants i protagonistes principals seran els propietaris i gossos que venen a fer classes d'ensinistrament. Hi haurà dues categories: novells i veterans, i premis per als 3 primers classificats de cada categoria.

El concurs permet valorar a la pista, i de manera individual, la progressió de cada gos i conductor. Es realitzen diferents execicis que intenten globalitzar el control del gos, en diferents circumstàncies i que, en la majoria dels casos, són situacions que vivim dia a dia quan tenim els gossos a ciutat.

Així, en treballar el seguiment, el morrió, cridar el gos, fer refús d'apats, distraccions, enviar el gos al cotxe, obstacles....fa que puguem portar el gos amb nosaltres sense que sigui una molèstia i evitar que ens faci desistir i deixar el gos a casa.

Com sempre, ens trobareu a les nostres instal·lacions de Sant Martí de Tous, a 10 minuts d'Igualada, a la comarca de l'Anoia, Barcelona.

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

Canal YouTube

Propers esdeveniments

facebook