Pastoreig
A les nostres instal·lacions de l'escola canina hi tenim les nostres pròpies ovelles per treballar la disciplina del pastoreig esportiu amb els nostres gossos pastor. Si esteu interessats en venir a entrenar pastoreig amb els vostres gossos, poseu-vos en contacte amb nosaltres per a parlar dels horaris disponibles.


IMG 20170216 WA0004

Des de l’Escola Canina Cave Canem organitzem regularment seminaris de pastoreig impartits per Oscar Murguia, ensinistrador caní reconegut pel govern Basc (AR/24) i amb 15 anys d’experiència en el món del pastoreig i per la seva mà dreta, Asier Monasterio. El seminaris són majoritàriament pràctics, però també es dedica un temps a la teoria: a parlar dels border collies i del gos de pastor en general. L’objectiu dels seminaris és progressar en la disciplina del pastoreig, indistintament del coneixement inicial dels assistents, i adquirir més coneixements sobre l’instint i la manera de pensar del gos pastor. Els assistents veuran casos de diferents naturaleses i tindran l’oportunitat de veure a gossos d’Oscar Murguia i d'Asier Monasterio en diferents etapes del treball i també als gossos dels altres assistents.

El número màxim de seminaristes amb gos és d’un màxim de 10, per a disposar del temps i la qualitat necessaris. El número d’oients sense gos és il·limitat.

SOBRE OSCAR MURGUIA: www.murguiabordercollie.com

LLOC: Escola Canina CAVE CANEM. Camí de l’Aubareda, S/N. Sant Martí de Tous (08712)

Podeu consultar la informació del proper seminari que tenim programat:

16300118 1392755377432343 1727609595708545279 o

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

Canal YouTube

Propers esdeveniments

facebook